DE KIJKCIJFERS VAN VRIJDAG 5 OKTOBER 2018

De TV van gisteren: 1.1 miljoen kijkers voor Leeuwinnen

Veronica had vrijdagavond weer eens iets in de melk te brokkelen op primetime. Met het damesvoetbal heeft de zender goud in handen en wist het zich in de top 3 van de kijkcijfer top 25 te nestelen.
De dames moesten een zeer belangrijke wedstrijd spelen tegen de Deense rivalen. De Leeuwinnen proberen zich alsnog te plaatsen voor het WK-voetbal. De thuiswedstrijd werd in ieder geval met 2-0 gewonnen van de Denen. En dat is een mooie uitgangspositie voor de uitwedstrijd. In totaal keken 1.1 miljoen mensen naar de voetbaldames. Daarmee hoeft het alleen het onverwoestbare 2 voor 12 en het Journaal van 20.00 uur voor zich te dulden.

Flikken Rotterdam

Op NPO 1 werd tijdens het voetbal Flikken Rotterdam uitgezonden. Het feit dat er ook voetbal te kiezen was, heeft er niet voor gezorgd dat er minder gekeken werd naar de Rotterdamse speurders. In totaal stemden 926.000 mensen af op Flikken Rotterdam, hetgeen aardig in de lijn ligt met eerdere afleveringen van het derde seizoen. Op deze vijfde aflevering was via Twitter weer het één en ander aan te merken.

En verder....

Wat viel er verder op in de top 25 van de dag? De wereld draait door scoort ook dit seizoen weer constant goed. Vrijdagavond keken er een miljoen mensen. Pauw trok 787.000 kijkers, terwijl RTL Late Night met Twan Huys het moest doen met 392.000 kijkers en daarmee de top 25 niet eens haalde. Daarnaast scoorde Veronica inside erg goed op het tijdstip van 22.00 uur met 524.000 kijkers. De heren stonden geprogrammeerd na het damesvoetbal en moesten hun vaste plekje op 20.30 uur even afstaan.

Meer over:

Reageren