Kijkcijfers van woensdag 18 april 2018

De TV van gisteren: 1,1 miljoen voor Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas was even weg, maar bij terugkomst scoorde het programma van Jaap Jongbloed meteen 1,1 miljoen kijkers. En net als in veel vorige afleveringen moest Jaap op bezoek bij een voormalig naaktmodel.
Het ging om Carlijn, die als kind een grote wens had. Ze wilde Playboy-model worden. En dat is gelukt. Kijkers vermoeden intussen dat Het mooiste meisje van de klas een soort complot is.

 Misschien is het tijd voor een alternatief.

André Hazes: Ik haal alles uit het leven

Het mooiste meisje van de klas was niet het best bekeken programma van de avond, DNA Onbekend deed het nog net even beter met 1,1 miljoen kijkers en een beetje. Nieuw op deze woensdagavond was André Hazes: Ik haal alles uit m'n leven. De Hazes-telg scoorde 660.000 kijkers met zijn soap.

Waylon in RTL Late Night

Op RTL 4 moest Robert ten Brink voor de goede kijkcijfers zorgen met Love is in the air. Dat lukte niet erg. Robert was helemaal naar Australië gevlogen en dat werd bekeken door 677.000 mensen. Daarna ging het helemaal mis met Opdienen of afserveren (363.000 kijkers) waarin twee sympathieke vrienden een falafeltent in Groningen begonnen. RTL Late Night viel zelfs uit de Kijkcijfer top 25. Humberto Tan trok 325.000 kijkers met o.a. Waylon als gast.

 Waylon heeft dan ook lang genoeg kunnen oefenen.

Meer over:

Reageren