De TV van gisteren: 1,1 miljoen voor opmerkelijke RTL Boulevard

Het EK Voetbal werd dinsdagavond het best bekeken, maar ook RTL Boulevard deed het heel erg goed met 1,1 miljoen kijkers. En daar liepen de emoties hoog op.

Het is niet elke dag dat RTL Boulevard meer dan 1 miljoen kijkers aan zich bindt, maar dinsdag wel. Die kijkers zagen een interessante uitzending zonder Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz maar met Marjolein Keuning en Beau van Erven Dorens.

Gerard Joling

Een van de onderwerpen ging over de kritiek op het geluid tijdens het concert van Rihanna in de Amsterdam ArenA. Beau noemde het een schande dat de ArenA nog steeds een galmbak is en noemde terzijde ook nog even de Toppers „Bij De Toppers maakt het allemaal geen moer uit, want iedereen zingt mee en is knalbezopen. Vervolgens belde een kijker genaamd Gerard Joling naar RTL Boulevard. „Ik ben echt niet snel beledigd, maar dit is gewoon een belediging van het miljoenenpubliek dat de afgelopen twaalf jaar is geweest.” Het bleef nog lang onrustig bij RTL Boulevard.

EK voetbal

Natuurlijk was er ook voetbal. Op NPO 1 werd Engeland - Slowakijke uitgezonden, misschien wel de saaiste wedstrijd van het EK tot nu toe die in een passende bloedeloze 0-0 eindigde. De 2,1 miljoen Nederlandse kijkers vonden er, net als de in het stadion aanwezige prins William, helemaal niks aan.

Gênante tanden

Met Gênante tanden op RTL 4 ging het deze week iets beter dan tijdens de afgelopen afleveringen. Het programma met presentatrice Froukje de Both trok 668.000 kijkers. Een van de deelnemers was Pieter. En Pieter deed niet voor niets mee.

Op het eind had Pieter allemaal nieuwe tanden en was iedereen blij. Of niet?

Reageren