De TV van gisteren: 1,1 miljoen voor spraakmakende Married at First Sight

12 April 2017 08:12 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het door Peter van der Vorst gepresenteerde trouwexperiment van Married at first sight (1,1 miljoen kijkers) loop op haar einde en een paar van de (nu nog) getrouwde koppels maakten de tongen los. Dat gold vooral voor Renate.

De dominante Renate is in Married at first sight getrouwd met de vriendelijke Johan en op huwelijksreis naar IJsland kreeg de arme Johan het zwaar te verduren. BIjvoorbeeld toen hij zijn kersverse bruid heel attent waarschuwde dat de bus richting de geisers eerder vertrok en Renate vond dat hij haar privacy schond. Het gros van de kijkers was dan ook zeer opgelucht op het moment dat Johan weer mocht scheiden.

Sommige kijkers vermoedden zelfs dat Renate Johan buiten het zicht van de camera had mishandeld.

De rijdende rechter

Na het Journaal van 8 uur trok De rijdende rechter de meeste kijkers (1,4 miljoen). In deze aflevering ging het over meneer en mevrouw Tidu die in Twekkelo een lap tuingrond hebben gekocht. Probleem was alleen de erfgrens met het naastgelegen tuinencomplex. Langs de erfgrens hadden de tuinders volgens Tidu bijna anderhalve meter grond ingepikt. En er was ook nog iets met asbest. Het meest opvallende moment kwam toen de experts geen asbest vonden, maar de heer Tidu wel.


Champions League

Veronica had een bijzonder goede avond vanwege de Champions League-wedstrijd Juventus - Barcelona. 1,1 miljoen kijkers zagen hoe Barcelona met 3-0 op z'n donder kreeg in de kwartfinale van het kampioenenbal. En dat vierden de Italianen vanochtend met een lekkere cappuccino.

Meer over