De TV van gisteren: 1,2 miljoen voor 2e halve finale Songfestival

De 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival trok donderdag 1,2 miljoen kijkers, net zoveel als Geer & Goor zoeken een hobby

Vorig jaar keken er nog minder dan een miljoen mensen naar de 2e halve finale van het Songfestival, maar dit jaar is Nederland natuurlijk nog in de race en konden we zien tegen wie Douwe Bob het moet opnemen in de finale zaterdag. Letland, Georgië, Bulgarije, Australië, Oekraïne, Servië, Polen, Israël, Litouwen en België gingen door naar de eindstrijd. 

Geer en Goor

Geer en Goor zoeken een hobby hield zich staande naast het Songfestivalgeweld met 1,2 miljoen kijkers. De heren gingen deze aflevering met oudere hobbyzoekers breien en naar een vakenier. Het werd weer een dolle boel. Gerard lacht zich wekelijks een kriek om de grappen en grollen van Gordon en dat roept regelmatig de volgende vraag op. 

Pauw

Voor de derde achtereenvolgde dag behaalde Pauw betere kijkcijfers dan concurrent RTL Late Night. Naar Jeroen keken 736.000 kijkers, Humberto 636.000. Bij Pauw was Ebru Umar te gast en er werd gepraat over het Songfestival met o.a. The Voice-winnares Maan. 

 

Reageren