De TV van gisteren: 1,2 miljoen voor eenmalig Familediner XL

18 april 2017 08:29 | kijkcijfers | Door Televizier

© EO

Omdat de EO 50 jaar bestaat en het Familiediner 15 jaar oud is, vierde Bert van Leeuwen een feestje met Het Familiediner XL. En dat werd een dolle boel.

Bert van Leeuwen had in het Familiediner XL allerlei ruziënde families uit het verleden uitgenodigd om te kijken hoe het nu met ze ging en hij probeerde een nieuwe ruzie op te lossen. Maar dat ging niet zo lekker als gehoopt. Er kwam een lege limo aan bij de feestzaal.

Wendy

Wendy van Dijk kwam ook voorbij. Zij nam jaren geleden, in haar Ushi-tijd, Bert in de maling door met een masker op een ruzie te faken en kwam daar nu naar excuses voor aanbieden. Wendy bedoelde het goed, maar het had voor veel kijkers niet zo gehoeven.

Maar de meeste kijkers kregen geen genoeg van de terugblik.

Welkom Wu en Xing

Het best scorende programma na het Journaal van 8 uur was Goede tijden slechte tijden met bijna 1,4 miljoen kijkers, gevolgd door Radar met 1,3 miljoen. DWDD was voor de gelegenheid vervangen door het pandaprogramma Welkom Wu Wen en Xing Ya (805.000 kijkers) waarin we konden zien hoe lastig het was om de grote beren naar Nederland te krijgen.

Pauw

Bij Pauw (776.000) ging de hele uitzending over het 50-jarige bestaan van de EO en alle coryfeeën waren van de partij. Er kwamen ook interessante wetenswaardigheden aan bod.

Meer over