De TV van gisteren: 1,2 miljoen voor Mies met Eén van de Acht

1 maart 2018 08:33 | kijkcijfers | Door Televizier

Nog een keer behaalde Mies Bouwman een miljoenenpubliek met haar Eén van de Acht. De aflevering uit 1972 van de spelshow trok 1,2 miljoen kijkers.

Het ging om de 25ste aflevering van de show waarin Mies in een groen broekpak o.a. de bekende  lopende band presenteerde. En voor veel kijkers ging er een wereld open.

Doe het lekker zelf

Er was ook veel nieuws te zien woensdagavond. Bijvoorbeeld de gloednieuwe show Doe het lekker zelf waarin Chantal Janzen de leiding heeft over een wedstrijd met handige klussers. Maar het enthousiasme voor al dat geknutsel liep nog niet over. Chantal begon met een magere 701.000 kijkers. Tot nu toe zijn de meningen nog een beetje verdeeld.

Al zijn de meeste mensen het erover eens dat Doe het lekker zelf ergens op lijkt.

De wereld volgens 80-jarigen

Tussen kunst & kitsch was natuurlijk weer een van de best bekeken programma's met dit keer 1,5 miljoen kijkers, gevolgd door DWDD met 1,3 miljoen. Veronica deed het goed met bekervoetbal tussen Feyenoord en Willem II (878.000) en het eenmalige goede doelenprogramma Van der Vorst zoekt spullen bleef steken op 626.000. Ook SBS stak van wal met een nieuw programma. In De wereld volgens 80-jarigen wordt een groep ouderen ondergedompeld in de moderne tijd door Viktor Brand. Dat leverde een voorzichtige 565.000 kijkers op.

 

Meer over