De TV van gisteren: 1,3 miljoen helpen Anniko boeven vangen

Zonder voetbal werden er gisteren gewoon weer boeven gevangen op televisie. Opsporing verzocht trok 1,3 miljoen kijkers, een heel respectabel aantal voor de tijd van het jaar.

Niet veel programma's weten boven de miljoen kijkers te scoren, maar Opsporing verzocht lukte dat zonder enig probleem. Al is het de vraag of de politie daadwerkelijk iemand gaat vinden na de uitzending van dinsdag.

Oplichters in het buitenland

Het was sowieso een avondje vol misdrijven op televisie, want Kees van der Spek presenteerde een herhaling van Oplichters in het buitenland op SBS 6 voor 484.000 kijkers. Kees ging naar Buenos Aires waar hij onderzocht hoe officiele wisselkantoren de boel oplichten.

Internetpesters

Ook Peter R. de Vries zocht onaardige mensen in zijn programma Internetpesters aangepakt. In dit geval ging het om Marktplaats-oplichters die mensen lieten betalen voor spullen maar ze niet leverden.

Studio France

Op NPO 1 ging het gelukkig lekker over voetbal, ook nu er niet gevoetbald werd. Studio France trok 776.000 kijkers. En ondanks de interessante analyses van Co Adriaans was het wederom teckel Messi die de show stal.

Meer over:

Reageren