De TV van gisteren: 1,3 miljoen voor seizoensfinale DWDD

Zomer is het nog niet, maar De wereld draait door is sinds gisteren alweer met zomerstop. 1,3 miljoen kijkers zagen de seizoensfinale met daarin alle bekende DWDD-gezichten.

Om positief te eindigen mochten alle bekende DWDD-gasten vertellen waar zij het zogenaamde 'touwtje in de brievenbus-gevoel' van krijgen. Kortom: wat geeft ze vertrouwen in deze barre tijden?

Dat was allemaal leuk en aardig, maar veel kijkers verbazen zich vooral over de hoeveelheid vakantiedagen van Matthijs van Nieuwkerk.

Hollands got talent

Het best bekeken programma van de avond was (na het Journaal van 8 uur) Holland's got talent met 1,6 miljoen kijkers gevolgd door Een tegen 100 met 1,5 miljoen en de Vlaamse detective Witse met 1,5 miljoen. Ook Humberto Tan en zijn RTL Late Night hadden een goede avond met 1 miljoen kijkers. Daarin was André Hazes jr. te gast en André heeft duidelijk de gunfactor.

College Tour

In College Tour was Ali B. te gast. Ali deed o.a. een oproep aan PVV-leider Geert Wilders voor een gesprekje omdat hij 'dingen wil snappen', hij vertelde ook over het overlijden van zijn vader. Het was al met al een uitzending die goed werd gewaardeerd door de 488.000 kijkers.

Meer over:

Reageren