De TV van gisteren: 1,3 miljoen voor opvallende DWDD

Freek de Jonge was maandag te gast in De wereld draait door en dat leidde tot een bijzonder gesprek en een net zo bijzonder optreden.

Freek was aanwezig om over de verzamelbox van Hollands Hoop te praten, het cabaretduo waarmee hij samen met Bram Vermeulen Nederland in de jaren zestig en zeventig veroverde. Na 12 jaar gingen de twee uit elkaar. Een pijnlijk punt waar Matthijs van Nieuwkerk alles over wilde weten en waar Freek lichtelijk geïrriteerd van raakte.

Daarna trad Freek de Jonge op met het nummer Ballenknijper, maar dat ging volledig de mist in.

Eindelijk thuis

Met 1,3 miljoen kijkers was DWDD een van de best bekeken programma's van de avond, alleen voorafgegaan door het Journaal van 8 uur (2,1 miljoen) en Radar (1,6 miljoen). Eindelijk thuis, het adoptieprogramma met Daan Nieber deed het zeer goed met 1,1 miljoen. In deze aflevering ging de 23-jarige Christel met haar moeder terug naar Sri Lanka.

Mr. Frank Visser

Het immer omstreden Voetbal inside deed het weer eens prima op RTL 7 met 853.000 kijkers, Mr. Frank Visser, hoe is het nu met? scoorde 799.000 kijkers op SBS. Viktor Brand ging terug naar een vakantiepark waar buren op een recreatiepark met elkaar in de clinch lagen vanwege een verbouwing. En dat was net zo uit de hand gelopen dat de ene buur de ander met een zaag te lijf was gegaan.

En daarna liep het alleen nog maar meer uit de hand.

Oplettende kijkers viel ook iets op aan de auto van Viktor.

Meer over:

Reageren