De TV van gisteren: 1,3 miljoen zien oneerlijke winst Real Madrid tegen Bayern

19 April 2017 08:17 | kijkcijfers | Door Televizier

© Pro Shots / Stanley Gontha

De kwartfinale van de Champions League tussen Real Madrid en Bayern München op Veronica werd bepaald door de scheidsrechter en daar was behalve Real iedereen een beetje ziek van.

Real Madrid won in de verlenging met 4-2 en gaat door naar de halve finale. Maar niet nadat er van alles mis ging. De scheids zag maar liefst 2 buitenspeldoelpunten niet. Daarnaast gaf hij een hele makkelijke strafschop aan de Duitsers en stuurde hij een Bayern speler onterecht weg. En dan is het makkelijk winnen.

Married at first sight

Married at first sight was toe aan de laatste aflevering van het seizoen en trok 1,3 miljoen kijkers. Chantal en Nicolai zijn het succesnummer van dit seizoen. Het stel blijft getrouwd en kent opvallend genoeg het succesnummer van vorig seizoen, Bram en Patty.

Bij de andere stellen ging het totaal mis. Jeroen vond Richelle niet aantrekkelijk en kon niet wachten om de scheidingspapieren te tekenen. Volgens de experts van het programma was het allemaal de schuld van de oppervlakkige Jeroen. Maar daar dachten de kijkers anders over. Want waarom waren deze twee totaal verschillende mensen überhaupt met elkaar gematched?

Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Rijdende Rechter wordt vervolgd was toe aan de eerste nieuwe aflevering van het seizoen. Jetske van den Elsen gaat daarbij lang deelnemers van het afgelopen seizoen om te kijken of ze zich hebben gehouden aan de uitspraak van John Reid. Maar daar was weinig nieuws te zien voor de 1 miljoen kijkers.

Meer over