De TV van gisteren: 1,4 miljoen voor comeback DNA onbekend

20 Oktober 2016 09:34 | kijkcijfers | Door Televizier

© Esther Gebuis

Caroline Tensen heeft haar DNA onbekend terug en was meteen succesvol. 1,4 miljoen mensen zagen het programma waarin mensen horen van wie ze familie zijn.

1,4 miljoen is een mooie score, zeker met het Champions League-voetbal bij Veronica als concurrent. Het was alleen niet helemaal eind goed al goed bij DNA onbekend, dat na een uitstapje richting de commercielen terug is bij de Publieke Omroep. De vader van Brigitte bleef onbekend omdat de moeder van de Amsterdamse dame niets wil zeggen, zelfs niet toen Caroline Tensen het haar vroeg.

Bayern München - PSV

Veronica had wat betreft kijkcijfers een hele goeie avond. 1,7 miljoen mensen keken naar de Champions League-wedstrijd waarin Arjen Robben tegen zijn oude ploeg speelde. Alleen de uitslag was nogal teleurstellend. PSV verloor met 4 - 1. Dat is niet leuk, maar je kunt er wel de humor van inzien.

Pauw

Jeroen Pauw had in zijn talkshow Pauw een drietal honderdplussers te gast die meewerkten aan een onderzoek over de oorzaak van hun hoge leeftijd. Dat leverde charmante televisie op voor 664.000 kijkers.

Meer over