De TV van gisteren: 1,4 miljoen voor debuut Rijdende Rechter John Reid

24 februari 2016 08:24 | kijkcijfers | Door Televizier

'Dit is mijn uitspraak en zo zit het' zei Rijdende Rechter John Reid. Ruim 1,4 miljoen kijkers zagen zijn debuut als opvolger mr. Frank Visser. 

Na al die jaren Frank Visser was het heel even wennen aan John Reid en vooral aan zijn kledingstijl.

Verder veranderde er niet zoveel aan De Rijdende Rechter. Ook nu ging het over erfafscheidingen, het kadaster, uitstekende dakgoten en buren die elkaar het licht in de ogen niet gunden. Het was vooral de slotzin van John Reid die opzien baarde. Waar Frank Visser altijd eindigde met: 'Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen', maakt Reid er 'Dit is mijn uitspraak en zo zit het' van. 

Vier Handen op Een Buik

Het best scorende programma op primetime was de voetbalwedstrijd Arsenal - Barcelona in de Champions League. Barcelona won met 0-2 dankzij 2 goals van Messi. DWDD scoorde 1,5 miljoen kijkers en Opsporing Verzocht 1,2 miljoen. De meeste tweets gingen dinsdagavond waarschijnlijk over Vier Handen op Een Buik waarin Patty Brard tienermoeder Danischka en haar vriend Driekus hielp. Het tweetal kwam niet heel snugger over en Danischka leek niet bijster geïnteresseerd in haar zwangerschap. De 23-jarige Driekus had geen tanden meer omdat hij vroeger teveel zure matten had gegeten. Online liepen de emoties hoog op. 

Maar uiteindelijk zag de toekomst er toch nog redelijk zonnig uit. 

Meer over