De TV van gisteren: 1,4 miljoen voor Musical Awards

Het Musical Awards Gala trok een aardig kijkerspubliek met bijna 1,4 miljoen mensen. Dat is ietsjes meer dan de vorige keer.

Toen keken 1,2 miljoen mensen naar de prijzenregen. Frits Sissing presenteerde de boel, The Bodyguard won de prijs voor beste musical, Soldaat van Oranje kreeg de publieksprijs en het hoogtepunt van de show was de oeuvreprijs voor Joop van den Ende die de award kreeg uit handen van rocklegende Tina Turner.

Ik Zorg Voor Jou

Het is begin januari en dus worden we overspoeld door nieuwe programma's. Ik Zorg Voor Jou van Peter van der Vorst bijvoorbeeld. Daarin helpt de presentator mantelzorgers uit de brand. In de eerste aflevering was Peter te gast bij Monique en Ronald. Monique lijdt aan een ernstige ziekte en de zorg werd haar man en kinderen te veel. Ruim 1 miljoen kijkers zagen dat het grootste probleem de weigering van de gemeente Boxtel was om een traplift in het huis van het gezin te plaatsen.

Uiteindelijk werden Monique en Ronald geholpen, maar niet dankzij de gemeente.Wat een lakse houding van de gemeente. Bah! Komen ze mooi mee weg. Lof voor #petervandervorst #ikzorgvoorjou

Meer over:

Reageren