De TV van gisteren: 1,4 miljoen voor Opsporing Verzocht

Opsporing verzocht is al jaren een vaste waarde voor NPO 1 op de dinsdagavond. Maar deze keer had de politie wel een heel bizarre overval in petto voor de kijkers.

Een Domino Pizza in Rotterdam werd overvallen terwijl er een overval gaande was. Het zou komisch zijn als het niet zo treurig was. De tweede overvalers sloegen de eerste knockout om er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan wn de eerste overvaller beroofde uit arren moede toen maar het personeel. De politie was in Opsporing verzocht op zoek naar beide overvallers.

RTL Boulevard

In RTL Boulevard (928.000 kijkers) was Albert Verlinde heel even terug. De aanleiding was droevig, Albert was goede vrienden met de maandag overleden Sandra Reemer. Voor de meeste kijkers was het een prettig weerzien met Albert.

Lekker laat!

Het ging dinsdag weer iets minder met Paul de Leeuw. Lekker laat!, de latenightshow van Paul hield nog 404.000 kijkers over en viel daarmee voor het eerst buiten de Kijkcijfers top 25. Daarvoor wist Jinek nog 938.000 kijkers te boeien, dus heel erg veel mensen verkozen hun bed boven Lekker laat!. Toch was er genoeg te beleven. Milli Vanilli en Youp van 't Hek waren namelijk te gast.

Youp had het duidelijk de hele talkshow moeilijk.

Meer over:

Reageren