De TV van gisteren: 1,5 miljoen voor Barcelona - Atletico op SBS

6 April 2016 08:41 | kijkcijfers | Door Televizier

SBS 6 blijft geweldig scoren met Champions League voetbal. Ook zonder Nederlandse clubs. De wedstrijd Barcelona - Atletico Madrid trok 1,5 miljoen kijkers. 

Barcelona won de eerste kwartfinale met 2-1 dankzij twee goals van Luis Suarez en daarmee is Barcelona lekker op koers om de halve finales te halen. 

Married At First Sight

Married At First Sight blijft het prima doen wat betreft kijkcijfers (1 mijoen). Met de huwelijk in het programma gaat het een stuk minder. Na Yori en Nathalie hielden nu ook Sander en Chantal het al na een paar dagen voor gezien omdat Chantal zich niet voelde aangetrokken tot haar nieuwbakken echtgenoot. Maar voor Sander gloort er hoop. 

De Rijdende Rechter

De opvolger van de Rijdende Rechter is inmiddels populairder dan de originele. Naar mr. John Reid keken 1,3 miljoen mensen, terwijl mr. Frank Visser het op zijn nieuwe zender SBS 6 afgelopen week moest doen met 800.000 kijkers. In deze aflevering moest John Reid zijn oordeel vellen over mevrouw Leeflang en een stel dakplaten die een oranje gloed gaven. Mevrouw Leeflang deed het niet zo lekker bij de kijkers.

En dan was er ook nog iets met een klusjesman die anoniem wilde blijven.

Meer over