De TV van gisteren: 1,5 miljoen voor De Slimste vs de Rest

De eerste aflevering van de jubileumeditie De slimste vs. de rest was meteen goed voor 1,5 miljoen kijkers. Een prestatie van jewelste op NPO 2.

Kijkers wisten het programma dus meteen te vinden. In De slimste vs. de rest mogen ook onbekende Nederlanders laten zien wat ze kunnen. In de eerste aflevering waren behalve oud-winnaar Eric Smit en Nynke de Jong ook twee slimme kijkers te gast. Toch legden zij het af tegen de BN'ers die samen in de finale overbleven.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Nog beter scoorde Het geheime dagboek van Hendrik Groen op NPO 1. De dramaserie over de belevenissen in de verzorgingstehuis kwam op deze maandag tot een geweldige 1,9 miljoen kijkers. En de kijkers hadden eigenlijk maar een klacht: kan het niet wat langer?

DWDD

NPO 1 had ook dankzij Spoorloos (1,8 miljoen) en Radar Extra (1,2 miljoen) een goede avond die werd afgesloten door Jinek dat bleef steken op 913.000 kijkers. Matthijs van Nieuwkerk deed het eerder op de avond iets beter met 1,5 miljoen kijkers. DWDD had Frans Bauer te gast omdat hij door het NRC is verkozen tot gewoonste Nederlander van Nederland. En Frans wist de kijker te verrassen.

Maar het ging ondanks de mooie woorden van Frans thuis toch vooral over zijn trui.

Reageren