De TV van gisteren: 1.5 miljoen voor laatste halve finale Holland's got talent

Holland's got talent is met 1.5 miljoen kijkers het best scorende amusementsprogramma op primetime. Concurrent NPO 1 blijft ver achter.

Wellicht heeft dat laatste te maken met het feit dat NPO 1 op de Vlaamse serie Witse na louter herhalingen uitzond. Hello goodbye scoorde 751.000 kijkers en later op de avond trok 10 jaar Ik vertrek nog eens 718.000 kijkers. Sommige mensen keken gezellig nog 's...

Holland's got talent

In de derde halve finale van Holland's got talent werden uit 9 acts de laatste drie finalisten gekozen. Het niveau was verrassend hoog, al leek iedereen er (terecht) van uit te gaan dat het 18-jarige zangtalent Nick Nicolai wel door zou gaan. Hij kwam, heel verrassend, pas als allerlaatste aan bod en bracht met zijn versie van A change is gonna come iedereen in vervoering. 

Maar de andere acts kregen ook aandacht van de kijkers thuis.

En tussen de reclames door werd er ook gezapt naar SBS 6...

Nederland-Ierland

Het EK zit er dit jaar niet meer in, maar Oranje is nu al bezig met de voorbereidingen voor andere toernooien zoals het WK in 2018. SBS 6 zond de "uitzwaai" interland Nederland - Ierland uit.1.2 miljoen mensen keken naar een dodelijk saaie wedstrijd die vooral bewees dat het niveau van onze jongens nog steeds te wensen overlaat.

Ierland kwam al snel met 1-0 voor en Nederland moest wachten tot in de 85e minuut de gelijkmaker viel dankzij Luuk de Jong. Dat stemde toch ietwat milder.

Meer over:

Reageren