De kijkcijfers van vrijdag 26 april

De TV van gisteren: 1.5 miljoen zien finale The voice kids

Ruim 1.5 miljoen mensen hebben vrijdagavond gezien wie de finale van The voice kids heeft gewonnen. Let op: hieronder volgt de naam van de winnaar.
En de winnaar van de talentenjachten voor kinderen was de 10-jarige Silver Metz uit team Ali B. Hij wist zijn drie concurrenten Sezina, Robin en Ralph af te schudden en was uiteraard door het dolle heen. In totaal stemden 1.56 miljoen mensen af op de finale van het programma van RTL 4 en dat is redelijk in de lijn van de afgelopen weken.

Pauw en M

De talkshow op de late avond van Jeroen Pauw op NPO 1 wist net geen miljoen kijkers te trekken. Er keken 915.000 naar Pauw, waarin een heuse quiz werd gedaan, namelijk de jaarlijkse Koningsquiz. Onder meer Ellie Lust, Martijn Koning en Helga van Leur waren de deelnemers. Talkshow Meveneens op NPO 1, trok 712.000 kijkers. In het programma werd onder meer gepraat over de veelzijdigheid van de publieke omroep.

En verder...

Wat was er verder allemaal nog te beleven op de Nederlandse televisie op vrijdagavond? Uiteraard wist de quiz 2 voor 12 weer te scoren op NPO 2. Het onverwoestbare spelletje trok dit keer 1.16 miljoen kijkers. GTST was goed voor 893.000 miljoen volgers op televisie en de TV show van Ivo Niehe trok 813.000 mensen naar de buis. Verder wist op Veronica het voetbalpraatprogramma Veronica inside 511.000 kijkers te binden

Meer over:

Reageren