De TV van gisteren: 1,6 miljoen kijkers voor Veronica dankzij PSV

14 September 2016 07:57 | kijkcijfers | Door Televizier

Het warme weer speelde de kijkcijfers parten, toch gingen bijna 1,6 miljoen voetbalfans zitten voor de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Atletico Madrid. En dat is prachtig nieuws voor de normaal niet zo best bekeken zender Veronica.

Helaas werd de wedstrijd jammerlijk met 1-0 in eigen huis verloren door de Brabanders. Onnodig, want PSV miste een penalty in de eerste helft. De scheidsrechter deed het ook niet best, hij keurde een doelpunt van de Nederlanders af.

Opgelicht?!

De rest van de programma's had zwaar te lijden onder het bizar mooie nazomerweer. Alleen het Journaal en GTST haalden de miljoen kijkers. Maar een programma als Opgelicht?! moest het deze dertiende september doen met slechts 871.000 belangstellenden. In de uitzending was te zien hoe Annemieke het uitmaakte met ene Serge van der Wulp die van het oplichten van vrouwen zijn beroep heeft gemaakt.

Sophie in de kreukels

Sophie Hilbrand was terug met haar programma Sophie in de kreukels waarin ze dit seizoen mannen behandelt. De grootste attractie deze eerste aflevering was Gordon die o.a. verklapte dat René Froger uit het botox-potje snoept en Gerard Joling een mislukte halsingreep achter de rug heeft. En verrassend genoeg bleek bijna iedere man die Sophie aansprak zo ijdel als maar kan.

Gelukkig zijn er ook nog mensen die geloven in andere dingen dan een ordinaire spuit in je gezicht.

Meer over