De kijkcijfers van zaterdag 23 maart

De TV van gisteren: 1.6 miljoen kijkers voor Ik vertrek

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek is wederom een groot succes. Deze week werd er nog beter gekeken naar het programma dan vorige week. Deze keer waagden Remco en Colinda zich aan een avontuur naar Brazilië.
En dat avontuur ging allerminst soepel. In totaal zagen 1.67 miljoen mensen hoe het sympathieke stel het moeilijk had in het Zuid-Amerikaanse land, waar ze van plan waren een glamping te openen. Ze spraken wel de taal, maar ze werden weer van allerlei kanten tegengewerkt. Vorige week keken nog 1.58 miljoen mensen naar het NPO 1-programma. Op Twitter werd uiteraard volop meegeleefd met het Ik vertrek-stel.

Even tot hier

Het nieuwe satirische programma Even tot hier trok vorige week met de eerste aflevering 1.07 miljoen mensen. Deze week waren dat er nagenoeg evenveel, namelijk 1.04 miljoen mensen. Het programma wordt gepresenteerd door De Kwis-presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe. Op Twitter kwam een bijzondere oproep langs.

En verder...

Er was nog één ander programma, los van de Journaals, dat boven de miljoen kijkers wist te scoren en dat was Kassa op NPO 1 (1.2 miljoen kijkers). Daarnaast wist RTL 4 redelijk wat kijkers te trekken met een show van Philippe Geubels (648.000 kijkers). Het best bekeken programma van die zender staat op plek 7 in de daglijst. Dat is het nieuws van half acht (854.000 kijkers). SBS6 komt voor het eerst naar voren op plek 10 met Hart van Nederland (648.000 kijkers).

Meer over:

Reageren