Kijkcijfers van vrijdag 30 maart

De TV van gisteren: 1.6 miljoen kijkers voor The Voice Kids

31 maart 2018 08:45 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
The Voice Kids is het best bekeken programma van de vrijdagavond. Het RTL 4-programma troefde onder meer Flikken Maastricht af.
In totaal stemden 1.6 miljoen mensen af op het programma waarin jong muzikaal talent een kans krijgt. Dit keer moesten de kinderen zich aan elkaar meten in de vorm van battles. Uiteraard werd er op Twitter gretig gediscussieerd over van allerlei zaken.

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht was op vrijdagavond het populairste programma bij de publieke omroep. Ruim 1.4 miljoen mensen stemden af op de avonturen van Wolfs en Eva. Het was alweer de vijfde aflevering van het twaalfde seizoen. Met name over het laatste shot van de aflevering was veel te doen.

Pauw en RTL Late Night

De beide talkshows op de vrijdagavond ontliepen elkaar niet heel erg veel. Toch kon de RTL 4-talkshow van Humberto Tan aan het langste eind trekken. Met 866.000 kijkers waren dat er meer dan de 781.000 van PauwIn Pauw werd onder meer gesproken over de nieuwbakken NPO-serie Zuidas. Ook Hans Klok en Wim Daniëls waren daar van de partij.

Meer over