De TV van gisteren: 1,6 miljoen voor Bed & Breakfast

23 maart 2018 08:38 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Het best bekeken programma van de avond was Bed & Breakfast van Omroep MAX. En daarin was een hoofdrol weggelegd voor Walter en Ilse.

De drie stellen van deze week gingen eerst naar de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum werd gebracht. Tot slot logeerden de b&b-houders in Zeeland en bracht een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Opvallendste deelnemers waren Ilse en haar echtgenoot Walter.

Ilse had eigenlijk overal commentaar op.

Dokters vs Internet

Ook Dokter Deen scoorde weer prima cijfers, er keken 1,5 miljoen mensen naar de dramaserie op Vlieland, gevolgd door DWDD met 1,3 miljoen. Een nieuw seizoen van Dokters vs Internet op NPO 1 begon een stuk minder goed met 767.000 kijkers. Daarin moeten dokters en BN'ers raden welke ziekte de kandidaten onder de leden hebben.

RTL Late Night

RTL 4 had De Gezondheidstest in de aanbieding. Het programma met Wendy van Dijk en Ruben Nicolai was tot nu toe geen hit en kwam ook deze week niet verder dan 626.000 kijkers. Daarna trok Beste kijkers 766.000. Temptation Island scoorde 555.000 liefhebbers en Gestalkt op SBS 6 533.000. RTL Late Night trok 518.000 mensen. Daarin gaf Leon Verdonschot Giel Beelen op zijn donder vanwege diens grap met Tim Knol.

Meer over