De TV van gisteren: 1,6 miljoen voor Nederland - Griekenland

1,6 miljoen mensen gingen eens lekker zitten voor de vriendschappelijke wedstrijd Nederland - Griekenland en zagen Oranje voor de vijfde achtereenvolgende thuiswedstrijd verliezen.

Het werd 2 - 1 voor de Grieken, een ploeg waar Nederland voor gisteren nog nooit van verloor. Alleen SBS 6 had plezier van de wedstrijd met een heel lekkere 1,6 miljoen kijkers. En twitteraars denken na deze zoveelste nederlaag sterk aan een trainerswissel.

Eerder, toen Nederland na een kwartier met 1 - 0 voorstond, was de stemming nog uitermate positief.

Claudia de Breij

Op NPO 1 was Claudia de Breij te zien met haar programma Teerling, maar de cabaretière trok een tegenvallend aanal kijkers: 678.000. De mensen die keken waren gelukkig wel, zonder uitzondering dolenthousiast over de cabaretkwaliteiten van Claudia.

Claudia toverde dan ook een paar goeie grappen uit haar cabaretmouw.

De Verenigde Staten van Eva

Ook de kijkcijfers voor het programma van Eva Jinek hielden niet over met 551.000. In de tweede aflevering van De Verenigde Staten van Eva onderzocht de presentatrice wat vrijheid voor Amerikanen betekent en hoe gehecht ze zijn aan hun vuurwapens. De kijkers zijn er nog niet over uit of Eva een goed programma heeft gemaakt of niet.

 

Reageren