De TV van gisteren: 1.9 miljoen kijkers voor Oh, Wat Een Jaar!

26 november 2017 09:11 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Het mag de geschiedenisboekjes in: Oh, wat een jaar! is definitief een hit. De show van Linda de Mol haalde met 1.89 miljoen kijkers zelfs een nieuw record.

Langzaam maar zeker klimt de nostalgiequiz naar het magische aantal van twee miljoen kijkers. Voor nu was het veruit het best bekeken amusementsprogramma van de dag. Linda en haar kornuiten maakten gehakt van Sorry voor alles, de candid camerashow van Jan Smit die met 723.000 kijkers meer dan het nakijken had. 

Chantal sterker dan de Kwis

Na 21.35 uur werd dit nog eens dunnetjes over gedaan. Op RTL 4 was de beurt aan Chantal Janzen, maar haar talkshow was met 1.31 miljoen kijkers maar een ietsiepietsie sterker dan De kwis waar 1.21 miljoen kijkers klaar voor zaten. De komieken voelden ditmaal Hugo Borst aan de tand geinden over de Nederlandse curlingploeg die zich voor de Olympische Spelen hadden weten te kwalificeren.

Niet elke grap viel even goed.

SBS6 zakt weg

Ondertussen is bij SBS6 toch echt het (tent)doek gezakt voor Circus Gerschtanowitz. Het groot opgezette, kostbare showprogramma met Winston en Renate scoorde een schamele 366.000 kijkers. Dat was niet eens genoeg voor een plek in de kijkcijfer top 25. Ook op Twitter leeft 't amper. Behalve de act waarin vrouwelijk schoon wel heel pontificaal in het gezicht van de kijker werd geduwd... door hun eigen partners.

Meer over