De TV van gisteren: 1,9 miljoen voor Droomhuis Gezocht

22 Maart 2016 14:56 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Sybrand Niessen was in Suriname voor deze aflevering van Droomhuis Gezocht en trok daarmee een prachtige 1,9 miljoen kijkers. 

Droomhuis Gezocht is niet het meest enerverende programma van de Nederlandse televisie, maar het Sybrand Niessen-vehikel blijft onverminderd populair. Deze week zochten Henk en Ria uit Brabant een vakantiehuisje in Suriname voor het aardige bedrag van 350.000 euro. Ze kozen uiteindelijk voor een niet zo heel gezellig huis met prikkeldraad en hoge muren, maar de kijkers viel voornamelijk iets anders op. 

Back the Zeros

Voor Back to the Zeros is het huilen met de pet op. Het RTL 4-programma over het vorige decennium trok nog maar 588.000 kijkers, vorige week waren het er nog 651.000. Gelukkig is de lijdensweg bijna voorbij, over twee weken start de nieuwe programmering. En voor een aantal kijkers bracht het programma mooie herinneringen naar boven. 

Het Familiediner

Net zoals Droomhuis Gezocht is Het Familiediner ook zo'n onverwoestbaar programma. 1,3 miljoen kijkers zagen ruziënde familieleden en de held van het programma: Bert! 

Meer over