De TV van gisteren: 1,9 miljoen voor het slot van Floortje

Floortje Dessing ging naar een oesterkwekerij in het mooie Alaska en trok daarmee ruim 1,9 miljoen kijkers. Een record voor dit seizoen.

Floortje ging in Floortje Naar het Einde van de Wereld naar Jerry en Jo die in een drijvend huis wonen in een uithoek in Alaska. Jerry was ooit vastgoedmakelaar, maar besloot zijn leven radicaal om te gooien.

Floortje moest zelfs te hulp schieten toen zij en Jerry midden tussen de walvissen met motorpech kampten en naar open zee dreigden te drijven. Ze bleef kalm en fabriceerde een zeiltje terwijl Jerry een beetje zat te panikeren.

Van der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst ging in een extra lange aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren langs bij de sterren van de toekomst. Zo kwam hij o.a. terecht bij Jesse Klaver en internetster Enzo Knol. 1,2 miljoen mensen keken vooral naar de uitzending.

Jett Rebel in DWDD

In DWDD was Jett Rebel te gast. En de muzikant zorgde voor een tweedeling onder de 1,5 miljoen kijkers. De ene helft liep weg met de niet in een hokje passende Jett, de andere was ervan overtuigd dat hij een junkie is die geen podium verdient.

Meer over:

Reageren