De TV van gisteren: 1.9 miljoen zien nieuwe K3

De finale van K3 zoekt K3 was goed voor een indrukwekkende 1.9 miljoen kijkers. Aan het eind van de avond werd duidelijk dat Klaasje, Hanne en Marthe de nieuwe peuterpopgroep vormen.

De 1.9 miljoen is opvallend, omdat de show tot nu toe gemiddeld 700.000 kijkers trok. K3 moest wel The Voice of Holland voor zich dulden, met 2.2 miljoen kijkers was dat het meest bekeken amusementsprogramma. Maar qua tweets moet RTL 4 in SBS 6 toch echt haar meerdere erkennen. De hashtag #k3zoektK3 was zelfs een poos wereldwijd trending topic.

Maar het afscheid van de originele K3 viel toch zwaar. Zowel op het podium als voor de buis hielden velen het niet droog.

Finale Flikken Maastricht in trek

Ook Flikken Maastricht deed goede zaken met 1.7 miljoen kijkers. Het was de allerlaatste aflevering van het seizoen en dat betekende uiteraard een bloedstollende cliffhanger. De ergste shock voor veel fans was dat ze nu tot september 2016 moeten wachten op het vervolg.

Praat Nederlands Met Me blijft ongehoord

In tegenstelling tot de goed bekeken finale van Flikken Maastricht, zorgde het daaropvolgende programma voor een kijkcijferdip. De tweede en laatste aflevering van Praat Nederlands Met Me werd gezien door 409.000 mensen. Ditmaal gingen de Nederlandse gezinnen op visite bij hun buitenlandse vrienden.

Meer over:

Reageren