De TV van gisteren: 1,9 miljoen zien Oranje van Italië verliezen

29 maart 2017 10:09 | kijkcijfers | Door Televizier

© Pro Shots / Stanley Gontha

Na de blamage tegen Bulgarije zou je denken dat niet veel Oranje-fans zin zouden hebben in een oefenpotje tegen de Italianen. Maar 1,9 miljoen liefhebbers gingen er toch nog voor zitten.

Dat betekent mooie cijfers voor SBS 6 die de wedstrijd uitzond, maar de kijkers bleven toch weer met een kater achter. Het Nederlands elftal onder leiding van interim bondscoach Fred Grim verloor met 1-2.

Een positieve noot was er ook te vinden, maar dan moest je heel hard zoeken.

De Rijdende Rechter

Mensen die geen trek hadden in de zoveelste verliespartij van het Nederlands elftal namen hun toevlucht tot bijvoorbeeld De rijdende rechter die moest oordelen over een pikante kwestie. Mevrouw Kumutat was ervan overtuigd dat buurman Buis haar begluurde en afluisterapparatuur had geplaatst. Om het gegluur te stoppen hadden zij en haar man twee leibeuken geplaatst, maar dat was weer tegen het zere been van buurman Buis.

Ben ik te min?

Voor het schoonouders-programma Ben ik te min? (764.000) kon RTL 4 blijkbaar maar kandidaten vinden voor twee afleveringen. De uitzending van dinsdag was dus meteen alweer de laatste. Daarin was Diego uit huis gezet omdat hij zijn schoonmoeder had beledigd. Veel kijkers vroegen zich af of het wel verantwoord was om Diego op televisie te plempen.

Maar dankzij een psycholoog, een mediator en Froukje de Both kwam het toch een beetje goed.

Meer over