Kijkcijfers dinsdag 31 januari 2023

De TV van gisteren: 1 miljoen kijkers zien Martijn en Nicole alweer scheiden

1 februari 2023 09:29 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Screenshot MAFS
Het huwelijk tussen Nicole en Martijn moet wel een van de kortste uit de geschiedenis van Married at First Sight zijn. 1 miljoen kijkers zag hoe het stel hun trouwring nu alweer inleverde.

Tijdens de evaluatie ontstond alweer wat spanning tussen de twee, die elkaar op huwelijksreis voortdurend in de haren vlogen. Martijn vindt nog steeds dat Nicole voornamelijk aan zichzelf denkt en Nicole is het daarmee niet eens. Hoe dan ook, is de eerste echtscheiding een feit. Intussen gaat het bij Married at First Sight ook niet van een leien dakje bij de net getrouwde Remco en Paula. 

De Slimste Mens

Intussen scoorde De Slimste Mens weer geweldig met 2,3 miljoen kijkers die zagen hoe Vlaming Erik van Looy zich manhaftig met zijn net geopereerde oog door de uitzending sloeg. Het Nederlands publiek sloot hem meteen in de armen. 

Johan Derksen

Arjen Lubach deed het prima met zijn Avondshow die bijna 1,2 miljoen kijkers trok. En ook Vandaag Inside had weer een goede avond. De talkshow op SBS trok 891.000 kijkers en was daarmee weer eens de populairste talkshow van Nederland. Bovendien was er iets te vieren, Johan Derksen vierde zijn 74ste verjaardag en dat werd natuurlijk gevierd. Al liep het feestvarken zelf niet heel erg warm voor de viering. 

Meer over