De TV van gisteren: 1 miljoen voor finale Het Perfecte Plaatje

Estelle Cruijff won de BN'er fotografiewedstrijd Het perfecte plaatje op RTL 4 voor iets meer dan 1 miljoen kijkers. Ze nam dan ook hele mooie foto's.

Estelle was de verrassing van Het perfecte plaatje. De blondine, die vooral bekend is van haar relatie met Badr Hari, bleek niet alleen een goeie fotografe, maar de Cruijff-telg was ook nog eens heel grappig. In de finale versloeg ze vlogger Giel de Winter.

De Slimste

Daarna ging RTL 4 door met een herhaling van Het beste voor je kind waarin ouders hun kroost op een aparte manier opvoeden. De eerste keer was het programma best een succes, maar deze herhaling scoorde ver onder de maat met 349.000 kijkers. Op NPO 2 ging het een stuk beter met De slimste mens (1,4 miljoen kijkers) waarin het alweer een gewone Nederlander niet lukte om de BN'ers te verslaan. Diederik Smit ging er in de finale met de winst vandoor. Toch liet beautyblogster Debbie een goede indruk achter. En niet alleen vanwege haar kennis.

RTL Late Night

Na het Journaal was Opgelicht?! het best bekeken programma van de dinsdagavond met 1.47 miljoen kijkers, op de voet gevolgd door GTST (1.45 miljoen) en De wereld draait door (1,3 miljoen). Op de late avond won Jinek de strijd met 915.000 kijkers tegen RTL Late Night dat slechts 376.000 liefhebbers trok.Trijntje Oosterhuis sloot de uitzending af en maakte maar weer eens duidelijk dat smaken verschillen.

Meer over:

Reageren