De TV van gisteren: 1 miljoen voor Groeten uit 19xx met Danny de Munk

De op een na laatste aflevering van Groeten uit 19xx met Danny de Munk en zijn gezin trok aardig wat kijkers naar RTL 4. Het waren vooral de kinderen van Danny en Jenny die de aandacht trokken.

Het hele gezin De Munk met kinderen Bo en Davy ging in Groeten uit 19xx terug naar 1982 toen Danny 12 was en nog net niet beroemd als Ciske de Rat. Maar terwijl Danny enthousiast en vrolijk was, vonden puberzoon Davy en dochter Bo er niet zoveel aan. Tot grote ergenis van de kijkers. 

Studio Sportwinter

Natuurlijk trok de geweldige gouden medaille van Jorien ter Mors op de 1000 meter nog meer kijkers dan Danny en co. Bijna 1,9 miljoen mensen zetten de tv 's middags aan voor een potje schaatsen. DWDD was goed voor 1,6 miljoen kijkers, net als Studio Sportwinter. En daar ging het er emotioneel aan toe met Jorien ter Mors.

Nieuwsuur

Het nieuwe seizoen van de Britse detectiveserie Vera kwam net boven de 1 miljoen kijkers uit. Nieuwsuur trok 498.000 kijkers met oud-premiers Van Agt, Balkenende en Kok in de studio die kwamen praten over het overlijden van Ruud Lubbers.

Jinek had 856.000 kijkers en daar deed de cast van The passion alvast een nummertje.

Meer over:

Reageren