De TV van gisteren: 1 miljoen voor Heel Holland Bakt-nabeschouwing

8 september 2016 07:59 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot Omroep MAX

Smaakt naar meer, de nabeschouwing van Heel Holland bakt, begon woensdag met iets meer dan 1 miljoen tevreden kijkers. Presentator André van Duin is dan ook geen koekenbakker.

Heel Holland bakt is een Nederlandse remake van het Britse The great British bake off en ook Smaakt naar meer is naar Engels voorbeeld. Aan de andere kant van de noordzee heet het programma An extra slice. Daarin wordt nagepraat over de aflevering van afgelopen zondag. André van Duin deed dat met BN'ers en fans en bij de meeste kijkers ging ook dit programma er in als koek.

Lieve S-S-Sanne

Sanne Hans zat met haar programma Lieve S-S-Sanne recht tegenover het bakgeweld en dat is te merken aan de kijkcijfers. Miss Montreal zingt in haar eerste eigen programma op maat gemaakte liedjes zingt voor mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben. Ze trok een zeer bescheiden 235.000 kijkers voor NPO 3. Maar de mensen die keken waren dolenthousiast over Sanne.

Jeroen in California - Songs of life

Jeroen van Koningsbrugge herstelde zich enigszins van het slechte begin van zijn programma Jeroen in California. vorige week keken 660.000 mensen terwijl Jeroen een liedje met een BN'er maken, deze week waren dat er 740.000. De zanger/presentator ging deze week aan de slag met Roel van Velzen.

Samantha en Michael

En dan zijn daar nog Samanta en Michael, die altijd maar terug blijven komen. En dat terwijl het illustere Haagse duo in hun realityserie juist vertrok richting Torremolinos. 529.000 kijkers wilden zien of het duo echt vertrok. Op Twitter ging het gesprek vooral over plastische chirurgie en intelligentie.

Meer over