De TV van gisteren: 1 miljoen voor het Musical Awards Gala

Ruim 1 miljoen mensen zetten hun tv aan voor het Musical Awards Gala op NPO 1. Daarin was Simone Kleinsma het hoogtepunt.

Het Musical Awards Gala is een aaneenschakeling van prijsuitreikingen met tussendoor enkele musicalliedjes. De publieksprijs werd gewonnen door The Bodyguard uit handen van Gloria Estefan, Ciske de Rat won de Award voor beste grote musical. Maar het mooiste moment van de avond kwam toen Simonde Kleinsma een oeuvreprijs kreeg van Joop van den Ende.

RTL Late Night

Voor het eerste deze week trok Humberto Tan meer kijkers met RTL Late Night (751.000) dan Eva Jinek (732.000). Het scheelde niet veel, maar toch. Misschien kwam dat omdat Humberto een vader van een van de aanslagplegers van de Bataclan aan tafel had. Het gesprek leverde wisselende reacties van de kijkers op.

5 Golden Rings

Rik van de Westelaken maakte zijn debuut als quizmaster met het SBS 6-spel 5 golden rings waarin kandidaten vragen moeten beantwoorden door een ring op de goede plek op de grond te leggen. Een hele respectabele 5888.000 kijkers keken hoe quizmaster Rik het er vanaf bracht.

Reageren