De TV van gisteren: 1 miljoen voor La Famiglia

30 september 2016 08:32 | kijkcijfers | Door Televizier

De dramaserie La Famiglia is op NPO 1 van start gegaan met 1 miljoen kijkers. Een knappe prestatie tegenover al het Europees voetbalgeweld.

La Famiglia gaat over de familie Esposito, die al 25 jaar lang in Nederland woont. In 2016 blijkt het criminele verleden van opa Giancarlo consequenties te hebben voor zijn oer-Hollandse (klein)kinderen, die in het dorp Lingedijk de succesvolle pizzeria Il Baffo runnen. De meningen waren na afloop verdeeld. En niet zo'n beetje ook.

Voetbal

Feyenoord en Ajax opereerden internationaal en deden dat met wisselend succes bij RTL 7. Feyenoord verloor voor het oog van 1,4 miljoen kijkers met 1-0. Ajax won met 1-0 van onze Belgische vrienden van Standaard Luik. 1,1 miljoen mensen zagen dat gebeuren. En bij de ArenA in Amsterdam ging het er gemoedelijk aan toe.

Expeditie Robinson

Deze aflevering van Expeditie Robinson haalde net de miljoen kijkers niet (959.000). Zij zagen dat Lex Uiting op de eilandraad het veld moest ruimen. Lex dacht een complot te hebben gesmeed met de andere mannen, maar dat pakte net iets anders uit.

Dave Roelvink doet intussen goede zaken bij Expeditie Robinson.

Zelfs het haar van Dave doet het prima.

Meer over