De TV van gisteren: 1 miljoen voor Pauw over Amerikaanse verkiezingen

9 november 2016 07:38 | kijkcijfers | Door Televizier

© VARA- Annemieke van der Togt

Pauw scoorde gisteren opvallend veel kijkers. Het waren er bijna 1 miljoen. In Pauw ging het over de Amerikaanse verkiezingen en alle gasten waren ervan overtuigd dat Hillary Clinton zou winnen.

Iedereen van de experts aan tafel (behalve Derk Sauer) bij Pauw wist zeker dat Hillary Clinton de volgende president zou worden van de Verenigde Staten. Charles Groenhuizen, Margriet van der Linden, Heleen Mees, Xander van der Wulp bleken allemaal groot fan van Hillary. 

Amerika kiest

Hoe laat ze het hebben gemaakt is niet te zien, maar 519.000 mensen begonnen de Amerikaanse verkiezingsnacht om 12 uur 's nachts met Amerika kiest waarin Rob Trip en Dionne Stax (als schermvrouw) ons op de hoogte hielden van de gebeurtenissen in Amerika.

The Amsterdam Project

De wereld draait door trok iets meer kijkers dan normaliter. 1,5 miljoen zagen het ook in die talkshow over de presidentsverkiezingen gaan. De hulpprogramma's op RTL 4 deden het redelijk met 886.000 voor Verslaafd! en 977.000 voor The Amsterdam project van Beau van Erven Dorens. Beau gaf deze week 10.000 euro weg aan de dakloze en gokverslaafde Alan en dat baarde de kijkers enige zorgen.

Gelukkig zag 1 iemand een lichtpuntje.

Meer over