De TV van gisteren: 1 miljoen voor Ruben Nicolai met Puur Geluk

30 december 2016 08:21 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Ruben Nicolai is de nieuwe presentator van het feelgood-programma Puur Geluk en de presentator scoorde daar een respectabele 1 miljoen kijkers mee voor RTL 4. Maar waar was Nance?

In Puur Geluk worden mensen die wel een geluksmomentje verdienen, getrakteerd op een mooie verrassing. Ruben Nicolai was de presentator van dienst. Hij volgde Nance op. En dat was even wennen voor de kijkers.

Gelukkig nam Ruben de kritiek goed op.

En er waren volgens kijkers ook best positieve aspecten aan de presentatie van Ruben te vinden.

5 jaar later

Het best scorende programma op primetime was De slimste mens op NPO 2 met 1,35 miljoen kijkers, de serie Petticoat trok er net geen miljoen. De Nationale 2016 Test bij BNN trok een half miljoen kijkers en werd gewonnen door columniste Nynke de Jong. Jeroen Pauw ging door met zijn reeks 5 jaar later. In deze aflevering was Heleen van Royen te gast. 555.000 mensen keken naar Jeroen en Heleen en ze waren zeer positief.

Top 2000 a gogo

Top 2000 a gogo met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis scoort iedere avond rond de 700.000 kijkers op NPO 3. Hoogtepunten donderdagavond waren Lucille Werner die achter de bar op een kratje bier uit volle borst Proud Mary van Ike & Tina Turner meezong en de minidocumentaire over de zanger van Survivor die ooit een dikke hit scoorde met Eye of the Tiger voor Rocky 3. Deze Jim Peterik was een feest om naar te kijken.

Meer over