Kijkcijfers dinsdag 30 juli 2019

De TV van gisteren: 1,1 miljoen zien uitschakeling PSV Champions League

PSV werd dinsdag treurig genoeg al in de tweede voorronde van de Champions League uitgeschakeld door FC Basel. Het verloor in Zwitserland met 1-2. De wedstrijd leverde Veronica 1,1 miljoen kijkers op. 
Thuis had PSV nog met 3-2 gewonnen, maar dat was niet genoeg voor winst over twee wedstrijd. En dus moet PSV door in de voorronde van de Europa League. Een flinke domper voor de Eindhovenaren. 

De Slimste Mens

Het programma dat op primetime nog beter scoorde dan FC Basel - PSV was De slimste mens met 1,2 miljoen kijkers. Maar volgens sommige kijkers mag het niveau van de kandidaten wel iets omhoog. 

Zomer met Art

TV-kijkers waren verder dungezaaid deze dinsdag.  Jinek, normaal gesproken goed voor 1 miljoen kijkers, kwam nu niet verder dan 682.000, de detective Endeavour op NPO 1 trok 600.000 mensen en RTL 4 moest het hebben van Het Spaanse dorp Polopos dat niet verder kwam dan 557.000. Nog minder goed ging het op NPO 1 met Ellie op patrouille (424.000). Zomer met Art deed het juist iets beter dan gemiddeld. De RTL 4-talkshow trok 313.000 kijkers die zich een hoedje schrokken toen ze zagen hoe er live op televisie lachgas werd gebruikt. 

Meer over:

Reageren