Kijkcijfers maandag 8 juni 2020

De TV van gisteren: MAX vakantieman verslaat Chateau Meiland

9 juni 2020 08:52 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© Nico Kroon
MAX vakantieman is terug en misschien wel meer nodig dan ooit. In het tv-programma worden reizigers met reisproblemen geholpen.

Op vakantie gaan in de coronacrisis. Binnenkort kan het weer, maar veel plannen vallen in het water. Hoe krijg je je geld terug? Wat verandert er nu in de reissector? En hoe ziet een 1,5 meter-vakantie eruit? Vakantieman Sybrand Niessen, ombudsman Jeanine Janssen en experts doken in die (kijkers)vragen. Dat trok ruim 1,5 miljoen kijkers voor NPO 1. En Piet Paulusma maakte zijn acte de présence, met de weersvoorspelling voor de zomer. 

Chateau Meiland

Wie niet naar MAX vakantieman keek, keek misschien wel naar Chateau Meiland op SBS 6. Ruim 1,34 miljoen kijkers zagen hoe de familie Meiland zich zorgen maakte om Martiens gezondheid. Gelukkig viel er ook een hoop te lachen.

Het familiediner

Na MAX Vakantieman, was Het familiediner op NPO 1 goed voor 1,26 miljoen kijkers. De 9-jarige Suus schakelde Bert van Leeuwen in om de ruzie tussen haar moeder en tante te sussen.  

Op1

Qua talkshows scoorde Op1 maandagavond het best met ruim 1,06 miljoen kijkers. Op de vroege avond wist M 831.000 kijkers op NPO 1 te bekoren. Beau verzamelde op de late avond 734.000 kijkers voor RTL 4.

Kopen zonder kijken 

RTL 4 scoorde op het halfachtnieuws (1,13 miljoen kijkers) na het best met een herhaling van Kopen zonder kijken (814.000 kijkers). Ik weet er alles van was op dezelfde zender goed voor 806.000 kijkers.  

Meer over