De TV van gisteren: 2.36 miljoen voor tweede liveshow Voice of Holland

Zeg je vrijdag, dan zeg je The Voice of Holland. Ook de tweede liveshow was met 2.36 miljoen kijkers de overtuigende winnaar van de avond.

Uiteraard werd er goed gezongen door de 10 overgebleven kandidaten, maar dit seizoen lijkt allang niet meer te gaan om de strijd op het podium. Het conflict dat wordt uitgevochten in het kamp van de coaches boeit kijkers en twitteraars veel meer. Martijn Krabbé lijkt bang de mening van Anouk te vragen, volgens de Haagse schijnt Wendy van Dijk haar af en toe te negeren en sowieso is ze al dat geforceerd positieve gedoe beu.

Het viel kijkers vooral op dat iedere keer als Anouk het woord kreeg of nam, haar collega coach Ali B daar als in een soort reflex op inhaakte, wellicht om de schade te beperken en de boel te sussen.

En uiteindelijk moeten we de zaken vooral nuchter blijven zien.

DWDD leans on

Matthijs van Nieuwkerk en de zijnen hadden in de laatste reguliere DWDD van 2015 een geheel eigen terugblik met gasten die hun mooiste en meest troostvolle moment van het jaar lieten zien onder het motto "lean on". 1.25 miljoen mensen zagen de muzikale uitzending bomvol hoopvolle ogenblikken.

De uitzending werd afgesloten met het jaaroverzicht van huiskomiek Peter Pannekoek. Dat ging er niet bij iedereen in als zoete koek.

Pijnlijke Pauw

Over slechte grappen gesproken... Cabaretier Dolf Jansen mag bij Pauw elke vrijdag een mini-conference houden. In deze "stem des Dolfs" reageert hij op tweets van fans en andere mensen met Twitter. De humor bleek alleen ver te zoeken, zagen zo'n 709.000 kijkers.

Het ging van kwaad tot erger toen kersverse politiek commentator Tofik Dibi zich er halverwege mee begon te bemoeien vlak voordat Jansen een grap wilde maken over de omvang van staatssecretaris Sharon Dijksma. Daar is eigenlijk maar 1 reactie op:

Reageren