De tv van gisteren: 2,4 miljoen voor Miljoenenjacht

9 November 2015 08:36 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie - RTL

Miljoenenjacht zit in de lift. 2,4 miljoen mensen keken naar de koffertjesshow met Linda de Mol. Vorige week waren dat er nog 2,1 miljoen.

Heel veel kijkers dus voor Linda de Mol, maar met het prijzengeld wil het nog niet zo vlotten dit seizoen. Kandidaat Remco en zijn vriendin Linda zeiden nee tegen het bod van 110.000 euro omdat Linda graag een paardenstal wilde laten bouwen. Prompt trokken ze alle koffers met miljoenen uit het spel.

Korfbal

Nog meer kijkers dan voor Miljoenenjacht waren er voor Studio Sport met de moeder aller klassiekers: Feyenoord - Ajax. 3 miljoen kijkers zagen dat de topper in de eredivisie niet teleurstelde, het werd een daverende wedstrijd die eindigde in 1-1. Helaas zat de wedstrijd 's middags achter de decoder. In plaats daarvan konden we naar de WK finale korfbal kijken (574.000 kijkers) die vanzelfsprekend ging tussen Nederland en België.

Nederland won dik en dat was niet echt een verrassing.

Penoza

Het vierde seizoen van Penoza loopt op z'n einde. 976.000 mensen keken en zagen een spannende aflevering waarin alweer niet iedereen het einde haalde.

Meer over