Kijkcijfers donderdag 21 maart 2019

De TV van gisteren: 2,5 miljoen voor winst Oranje tegen Wit-Rusland

Nederland begon donderdag goed aan de kwalificatie voor het EK in 2020. Oranje won thuis met 4-0 van Wit-Rusland en 2,5 miljoen mensen waren daar getuige van.
Het eerste doelpunt van Oranje lag er al na 50 seconden in en daarna was de ploeg van de jarige Ronald Koeman geen seconde meer in gevaar. Dat hebben we de afgelopen jaren wel eens anders gezien dus: Hoera!

Floortje naar het einde van de wereld

Floortje naar het einde van de wereld leverde op NPO 1 wat kijkers in omdat ze moest opboksen tegen het Nederlands elftal op het andere net maar de reisexpert kwam nog net boven de 1 miljoen kijkers uit. Ze was deze week in de Amerikaanse staat Wyoming waar Carolina in haar eentje met een groep geiten rondtrok. En die geitjes vielen in de smaak.

 Er was één kijker met kritiek

Temptation Island

Ook de serie Oogappels had te lijden onder het voetbal en kwam deze donderdag niet verder dan 696.000 kijkers, een herhaling van Groeten uit 19xx op RTL 4 deed het matig met 491.000 en Temptation Island trok 426.000 kijkers. En daarin gebeurt -tot ergenis van de kijkers- nog steeds niet heel veel.

Meer over:

Reageren