De TV van gisteren: 2.54 miljoen voor Wie is de Mol?-finale

4 maart 2018 07:51 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Wie de Mol is blijkt volgende week tijdens de ontknoping in het Vondelpark, maar de laatste reguliere aflevering van de speurshow bleek goed voor maar liefst 2.54 miljoen kijkers.

In de laatste aflevering moest gezocht worden naar de maan, wist Ruben Hein niet hoe een auto werkte en lukte het de drie finalisten ondanks hulp van de bevolking van het dorpje Molit om de pot te spekken. Maar is het nu Ruben, Jan Versteegh of toch Olcay? Met die vraag zapten maar liefst 1 miljoen mensen naar Moltalk om na te praten. 

 Ik Vertrek scoort

Na Wie is de Mol? werd er behoorlijk gezapt. Toch wist Ik vertrek haar vaste publiek redelijk vast te houden. 1.4 miljoen kijkers zagen hoe Saskia en John zonder noemenswaardige voorbereidingen in hun campertje stapten om ergens in Spanje een camper camping te beginnen. Zoiets was er namelijk nog niet, dus met dat idee hadden ze goud in handen. Of nou ja, dat dachten ze...

RTL boven het miljoen

RTL 4 bood dapper weerstand tegen het massale mollengeweld en bleef de hele avond boven het miljoen. De making of... van De TV kantine kwam op 1 miljoen uit, waarna Linda de Mol de zaak naar een hoger plan trok met 1.7 miljoen voor Weet ik veel. Daarna kwam de debuutaflevering van het vernieuwde Wie ben ik? uit op 1 miljoen. 

Meer over