KIJKCIJFERS ZATERDAG 23 FEBRUARI 2019

De TV van gisteren: 2.6 miljoen mensen voor WIDM?

De kijkcijfers van Wie is de mol? van dit seizoen blijven redelijk rond de 2.5 miljoen reguliere kijkers per aflevering hangen. Deze week waren dat er 2.68 miljoen en was het wederom het best bekeken programma van de zaterdagavond.
De eerste vijf afleveringen van het negentiende seizoen van Wie is de mol? zaten allemaal boven de 2.8 miljoen kijkers, maar vanaf aflevering zes liep het enigszins terug. Vorige week (aflevering 7) waren nog 2.53 miljoen kijkers over van de 2.98 miljoen waar het mee begon. Deze week dus een lichte opleving ten opzichte van vorige week voor het programma op NPO 1. In deze aflevering werd bekend welke drie deelnemers blijven en wie het spel moest verlaten. Het doek viel voor Sinan Can. En Nederland puzzelde lekker mee.

Holland's got talent

Het kijkcijferkanon op de zaterdagavond van RTL 4 is natuurlijk Holland's got talent. De talentenjacht kan echter absoluut niet wedijveren met Wie is de mol?. Met een kijkcijferaantal van 1.25 miljoen neemt het plaats op de zesde plek in de dag top 25 van de kijkcijferlijst. Ook bij dit programma werd op de sociale media weer lekker meegeleefd.

Frans Bauer en meer

Ook Fransje Bauer was weer van de partij deze week. Hij struint nog steeds door China om zich te verwonderen over de Chinese cultuur. En Frans blijft prima kijkcijfers scoren. Deze week stemden 1.29 miljoen mensen af op het NPO 1-programma. Andere programma's die boven de miljoen scoorden zijn: de samenvattingen van de Eredivisie (1.54 miljoen), Kassa (1.21 miljoen) en Moltalk (1.13 miljoen). Daarnaast konden ook de NOS Journaals, EenVandaag en het RTL 4-nieuws rekenen op meer dan een miljoen kijkers.

Meer over:

Reageren