Kijkcijfers zondag 7 april 2019

De TV van gisteren: 2,7 miljoen kijkers nemen afscheid van De Luizenmoeder

8 april 2019 09:32 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
En toen was De luizenmoeder voor altijd afgelopen. Zondagavond eindigde het tweede en laatste seizoen met bijna 2,7 miljoen kijkers.
Juf Helma kreeg een afscheid en raakte warempel emotioneel toen het Koningslied werd gezongen. En op het eind van De luizenmoeder vingen we toch nog een glimp op van Volkert. Op twitter overheerste de melancholie. 

Project Rembrandt

Project Rembrandt kwam tot een einde en Sebas, een 21-jarige student en al vanaf het begin de favoriet, werd de grote winnaar. Een van zijn schilderijen hangt vanaf vandaag in het Rijksmuseum. Het werd ook meteen duidelijk dat de NTR doorgaat met Project Rembrandt. Potentiële schilders kunnen zich opgeven.

Married at first sight

Married at first sight begon aan een vierde seizoen. Vier stellen werden door experts aan elkaar gekoppeld. De deelnemers maakten meteen veel los.

Van de week

Op NPO 3 begon de nieuwe serie Morten met Peter Paul Muller als veelbelovende politicus met een smetje. De serie startte met 648.000 kijkers. Dat is niet slecht, maar het betekent wel dat er veel kijkers zijn afgehaakt na De luizenmoeder

Van de week

Na Morten was de eerste aflevering van de spelshow Van de week te zien met Jennifer Hoffman als presentatrice. 338.000 mensen bleven zitten voor de quiz die veel weghad van Dit was het nieuws.

 

Meer over