De TV van gisteren: 2,7 miljoen voor Nederland - Frankrijk

De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Frankrijk was maandag het populairste programma van de avond. Nederland speelde warempel goed maar verloor toch jammerlijk met 1 - 0.

Van tevoren leek Frankrijk (de verliezend finalist van het afgelopen EK) een onneembare horde, maar Oranje kon de Fransen prima bijbenen en speelde zelfs een goeie pot voetbal in de Arena. Alhoewel commentator Frank Snoeks dat niet helemaal in de gaten leek te hebben.

En dan werd Oranje ook nog een strafschop door de neus geboord.

Radar

Het consumentenprogramma Radar bood goed tegenstand aan het voetbalgeweld en trok evengoed 1,4 miljoen kijkers. Antoinette Hertsenberg besteedde aandacht aan melatonine, de pilletjes die veel mensen gebruiken om in slaap te komen. Maar dat blijkt achteraf toch niet zo'n goed idee.

Family Island

RTL 4 had het moeilijk met Family Island als grootste troef. Het hulpprogramma waarin Johnny de Mol moeilijke pubers op het rechte pad probeert te krijgen, trok slechts 459.000 kijkers. Dat maakt helemaal niets uit, als de kinderen er maar mee geholpen zijn. En sommige kijkers.

Reageren