De TV van gisteren: 217.000 voor laatste aflevering Bones

20 juni 2017 08:03 | kijkcijfers | Door Televizier

© Patrick McElhenney/FOX

Na twaalf seizoenen was het maandag op RTL 5 tijd voor de allerlaatste aflevering van de Amerikaanse serie Bones. 217.000 kijkers leefden mee.

En toen was het met aflevering 12 van seizoen 12 einde verhaal voor bottenonderzoekster Temperance Brennan en FBI-agent Seeley Booth. Het einde van een tijdperk. Al is 217.000 geen wereldschokkend cijfer, het einde van Bones gaat toch enkele mensen aan het hart.

Groeten van Max

Groeten van Max deed het, net zoals in de voorgaande twee weken, het best om 20.30 uur. Bijna 1 miljoen kijkers zagen hoe Sybrand Niessen misstanden in de reisindustrie aan de kaak stelde. Het meeste weerstand riep de firma Boosten op die een 80-jarige reizigster vanuit Benidorm had opgepikt en vervolgens uit de bus gooide bij station Sittard, in plaats van in Amsterdam, zoals afgesproken.

De uit de bus gegooide mevrouw Post deed menig kijker aan iemand denken.

Lekker laat

Het was een goede maandagavond voor Paul de Leeuw, 506.000 mensen bleven wakker voor zijn latenightshow Lekker laat! en dat is een stuk meer dan vorige week. Helaas is dit alweer de laatste week van Lekker laat!.

Meer over