DE KIJKCIJFERS VAN ZATERDAG 29 FEBRUARI 2020

De TV van gisteren: 2.2 miljoen voor Wie is de Mol?

1 maart 2020 09:00 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
Wie is de Mol? is het best bekeken programma van de zaterdagavond. Daarnaast werd er ook weer gretig afgestemd op het schaatsen.
Het mag uiteraard geen verrassing zijn dat Wie is de Mol? het populairste programma van de avond is. Dat is het immers vrijwel altijd. Deze week keken er 2.28 miljoen mensen. Vorige week waren dat er 2.14 miljoen, dus het aantal fans van het spel blijft stabiel. En uiteraard werd er via de sociale media weer lekker meegeleefd. 

Schaatsen

Schaatsen blijft een onverminderd populaire sport om op televisie naar te kijken. Wanneer het ook wordt uitgezonden, Nederland zit voor de buis. Dat blijkt ook weer dit weekend. In totaal stemden 1.23 miljoen mensen af op de 5 kilometer voor mannen, 1.09 miljoen op de 1000 meter voor mannen en 1.07 miljoen op de 3000 meter voor vrouwen. Dat zijn drie afstanden die boven de miljoen kijkers weten te trekken. 

All you need is love en Bankgiro Miljonairs

Bij RTL 4 moeten ze het op de zaterdagavond doen met All you need is love en Bankgiro Miljonairs. Deze programma's doen het lang niet slecht, maar weten net niet de top 10 van de dag te halen. Naar Bankgiro Miljonairs keken 987.000 mensen, terwijl 933.000 mensen kozen voor All you need is love

Deze quiz is voor jou

De relatief nieuwbakken spelshow van SBS 6 doet het heel behoorlijk. Naar Deze quiz is voor jou keken zaterdagavond 729.000 mensen. En dat is best prima als je ziet waarmee de spelshow van Linda de Mol allemaal moet concurreren.

Meer over