De TV van gisteren: 3,3 miljoen mensen zien slotdebat

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is voorbij. Vandaag wordt er gestemd. Het slotdebat tussen de lijsttrekkers bij de NOS trok een hele flinke 3,3 miljoen kijkers. Vier jaar geleden waren dat nog 1,7 miljoen mensen.

Het ging het er pittig aan toe bij het NOS-debat, maar de meeste kijkers waren wel enthousiast over de opzet waarin de lijsttrekkers om en om met z'n tweeën debateerden en er ook nog een verrassing was.

Pauw & Jinek

Ook de extra lange Pauw & Jinek, waarin alle lijsttrekkers nog even aan tafel kwamen, deed het lekker met 1,5 miljoen kijkers.

Al waren sommige kijkers met hele andere dingen bezig.

Married at first sight

In al het verkiezingsgeweld leverde Married at first sight wat kijkers in. Toch zagen 854.000 kijkers zagen dat het voorlopig lekker gaat met het vorige week getrouwde stel Chantal en Nicolaas en dat Simon en Anthony elkaar voor het eerst in de ogen keken voor het altaar. En ook dat leek voorlopig een beloftevolle match.

Voor Ellen was er minder goed nieuws, haar perfecte match Paul liet het op het laatste moment afweten en wilde ook niet meer reageren voor de camera. Dat was behoorlijk zielig voor Ellen, die juist heel veel zin had in een trouwerij.

Meer over: