De TV van gisteren: 3,3 miljoen voor Boer Zoekt Vrouw-special

28 december 2015 08:28 | kijkcijfers | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

De combinatie Yvon Jaspers en boeren blijft onverslaanbaar. Yvon ging in een speciale Boer Zoekt Vrouw-special op bezoek bij de boeren en keek hoe het nu met de liefde ging.

In de meeste gevallen ging het hartstikke lekker met de boeren en hun geliefdes die ze hadden opgeduikeld in Boer Zoekt Vrouw. Esther en Bertie hadden zelfs geweldig nieuws: ze gaan gezellig samenwonen op de Zeeuwse boerderij van Bertie.

Ook bij Geert en Hetty was alles nog steeds pais en vree. Nu ja, ze waren nog bij elkaar, maar het geluk spatte er niet vanaf. Om maar eens een understatement te gebruiken.

Als klap op de vuurpijl maakten we ook nog kennis met de nieuwe vriendin van boer Tom met wie hij inmiddels al bijna samenwoont. Gek genoeg zag deze Marieke er best een beetje bekend uit.

Uit Het Leven

Maar er was natuurlijk meer op televisie dan Boer Zoekt Vrouw. Er waren verschillende jaaroverzichten en Herman van der Zandt presenteertde Uit Het Leven waarin hij mensen eerde die dit jaar overleden. 1,5 miljoen kijkers werden een tikje emotioneel bij het zien van iedereen die ons in 2015 verliet.

Een ander zat wellicht met het aantekeningenschrift op schoot.

Meer over